POS-materiaal voor de farmasector

Het farmaceutische landschap maakte de laatste jaren grote veranderingen door, onder meer door de digitalisering en de toenemende aanwezigheid van grootdistributie in de parafarmacie. Toch slaagde de sector erin de uitdagingen het hoofd te bieden door zich enkele van de succesformules van de grootdistributie eigen te maken:

_ promoties;
_ een seizoensgebonden aanbod;
_ gespecialiseerde afdelingen;
_ het ontwikkelen van eigen merken;
_ … 

POP Solutions heeft heel wat ervaring in de farmasector en biedt doordachte, creatieve oplossingen voor al uw POS-en retailmateriaal – van meubilair op maat tot kartonnen toonbankdisplays. Altijd volledig volgens uw noden en verwachtingen.

global_offer_icon

UW ONE-STOP SHOP

POP Solutions is zowel uw One key partner als uw One-stop shop voor al uw POS-materiaal – een geïntegreerde aanpak die zorgt voor 100% gemoedsrust.

POP Solutions ontwikkelt al uw POS-materiaal op maat. Al onze producten worden ontworpen én geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten in België. Bovendien bieden we oplossingen aan in alle mogelijke materialen – van karton tot metaal en hout. We zorgen er elk project opnieuw voor dat alle producten voldoen aan al uw behoeften en besteden extra aandacht aan het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde concepten.

In totaal biedt POP Solutions als voorkeurspartner van heel wat bedrijven in de farmacie en parafarmacie 17 verschillende producten aan die 100% op maat worden ontwikkeld. Neem contact met ons op en samen maken we al uw POS-ambities waar.

17 VERSCHILLENDE PRODUCTEN, 100% OP MAAT

01. Kartonnen toonbankdisplays 
02. Vloerdisplays
03. Permanente toonbankdisplays
04. Bancontactaankleding
05. Shelf frame

11. Recto Verso _Permanente displays
12. Dumpbin
13. Yours _Permanente displays
14. Lifesizers
15. Vloerstickers

screenshot-2021-06-02-at-17.59.46

16. Vitrinepancartes
17. Raamstickers

KLANT AAN HET WOORD

“POP maakt het grootste deel van onze displays zelf, in hun fabriek in Nijvel. Een One-Stop-Shop verhaal dat wij enorm appreciëren, want het bespaart ons heel wat tijd. En aangezien onze voorraad wordt opgeslagen op twee kilometer van hun faciliteiten, kunnen we extra snel schakelen. Dat brengt een enorme rust met zich mee.”

 

Marie Del Col, Product Manager Klorane

Heeft u een vraag?
Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Contacteer ons via +32 2 880 68 50 of via onderstaand formulier.
Uw accountmanager helpt u met plezier verder
!

Ce message est également disponible en : Frans

Start typing and press Enter to search