POP Solutions helpt u de shopping-ervaring die u wilt te creëren 

Het consumentengedrag evolueert. Om klanten te veroveren/heroveren en clientèle aan u te binden, moet u in uw verkooppunten een visuele sfeer op maat zien te creëren. Al 15 jaar kunt u op POP Solutions rekenen voor innovatieve, creatieve en herbruikbare POS-oplossingen die uw ervaringsmarketing vorm geven.

Nieuwsgierigheid van klanten wekken

Als specialist op het vlak van verkooppuntreclame slaagt POP Solutions er als geen ander in om producten en merken de zichtbaarheid te geven die ze verdienen. Om klanten nieuwsgierig te maken. Om theatralisatie-oplossingen te bedenken die doen verkopen. Kortom, om baanbrekend te zijn als het om retailtainment gaat.

Blikvangers creëren

De ambitie van POP Solutions? Zijn klanten in alle sectoren helpen om een eigen wereld te creëren die een rijke consumentenbeleving garandeert. Producten in de kijker zetten en verkooppunten theatraliseren. Blikvangers creëren die tot de verbeelding spreken en die de mensen bijblijven.

Om de band met de consument te versterken, mikken wij op verleiding.

Naast traditionele kartonnen of permanente displays bieden wij ook nieuwe in store verkoopsystemen aan. Om een shop-in-the-shop effect te creëren en een nog intensere ervaring te garanderen, bouwen we een complete wereld rond een product.

Pop Solutions: gebundelde slagkracht

Het feit dat al onze afdelingen onder één dak ondergebracht zijn, geeft ons extra slagkracht. Dat is wat we het ‘one-stop shop‘ noemen.

De bedrijfssite van POP Solutions omvat 15.000 m2 aan werkplaatsen voor de productie van theatralisaties, interactieve zuilen, displays uit karton, metaal, hout, pvc, plexiglas, … Op dezelfde site bevinden zich echter ook een digitale drukkerij met de meest geavanceerde technologie, een studiebureau en een grafische studio (2D/3D) waar onze experts uw projecten bedenken en ontwerpen in overeenstemming met onze charters voor eco-ontwerp. Op hun creativiteit staat geen maat!

We garanderen u een gepersonaliseerde opvolging, een productieproces met een perfecte coördinatie van alle technieken, een kwaliteitsuitvoering ‘made in Belgium’ en een tijdige levering.

 

Onze doelstelling: flexibel, wendbaar en ambitieus meegaan met onze tijd en de evolutie in onze sector.
We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat al onze activiteiten tegen 2025 volledig aan de regels van de circulaire economie beantwoorden. Van het ontwerp over de logistiek en opvolging tot en met de plaatsing.

Heeft u een vraag?
Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Contacteer ons via +32 2 880 68 50 of via onderstaand formulier.
Uw accountmanager helpt u met plezier verder!

Ce message est également disponible en : Frans

Start typing and press Enter to search